Instructie :

Pensionstal de Appellaan biedt u de mogelijkheid tot het volgen van lessen bij allround gediplomeerd ( niveau 4) instructrice Jessica Mazee.

Jessica is KNHS IL jurylid en heeft de opleiding HBO paardensport in Deurne gevolgd en kan u door jaren lange ervaring professionele begeleiding bieden op ieder niveau.

het kan voorkomen dat u vast loopt in trainging van uw paard. Jessica kan voor u eventueel de basis herstellen en daarna, samen met u een trainingsschema opstellen om weer vooruit te komen.

 

Training :

Wij bieden u graag de mogelijkheid om uw paard door ons te laten trainen.

U bent bij Jessica aan het juiste adres wanneer u uw (jonge) paard wilt laten beleren, verder op wilt laten leiden en/of problemen te corrigeren. Jessica heeft al vele paarden zadelmak gemaakt. Vertrouwen, rust en geduld staan daarbij voorop. Een gedegen (basis) opleiding is van groot belang voor de toekomstige (sport) carrière van uw paard.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw paard tijdens vakantie, zwangerschap of als u zelf even geen tijd heeft door Jessica te laten trainen en/of verzorgen.

desgewenst is het mogelijk om uw paard uit te laten brengen op wedstrijden, ibop, pavocup etc.

Heeft u vragen of interesse neem dan contact op met Jessica. Telefoon : 06-12468428

Regelmatig heeft Mazee Training, Africhting en Handel talentvolle ( sport) paarden en pony’s te koop. Ook is het mogelijk om uw paard via ons voor de verkoop aan te bieden.

 

Stage :

Mazee, Training, Africhting en Handel is een erkend leerbedrijf.

Wil je ervaren hoe het is om in de paarden te werken of hoe het is om je eigen bedrijf in de paardensector te hebben? Mazee Training en Africhting is een kleinschalig jong bedrijf.

Veiligheid en welzijn van de paarden staat bij ons voorop. Ieder paard wordt naar leeftijd/niveau behandeld en opgeleid. Wij hebben een zeer divers aanbod van trainingspaarden. Paarden die nog zadelmak gemaakt moeten worden maar ook paarden die verder gevorderd zijn en doorgetraind moeten worden. Dit kunnen dressuur maar ook springpaarden zijn.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit de verzorging van de paarden, de training van de paarden en de verzorging van de stallen. Ook willen we jou de mogelijkheid bieden om aan je eigen rijervaring te werken.

is je interesse gewekt, stuur dan een mail naar: Jessica_mazee@hotmail.com